У Волинянську жінка пвредила агітаційний намет однієї з канддатов в президенти України. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Запорізькій області.

У понеділок, 25 лютого, близько 12 години дня в поліцію надійшло повідомлення від волонтерів, що були черговими в наметах. Вони розповіли, що невідома жінка пошкодила одну з конструкцій на вулиці Бочарова.

Коли поліцейські прибули на місце події, вони опитали всіх свідків. В результаті, з`ясувалось, що порушницею була місцева 75-річна пенсіонерка.

У відношенні жінки був складений адмінпротокол за фактом дрібного хуліганства. Поліція з'ясовує всі обставини події.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що нова українська Ванга пророкує смерть і бачить душі людей: від містичних одкровень кров холоне в жилах.Пенсіонерка Марія Іванівна, родом з Чортківського району Тернопільської області все життя помічає щось дивне й незвичайне. Конкретних прізвищ не називає, боячись на старості глузувань від людей. Серед односельців вона завоювала авторитет і має вищу освіту.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що у Рівному пенсіонерка оформила субсидію і залишилася без квартири.У Рівному подружня пара похилого віку розлучилася, щоб отримувати субсидію. Проте чоловік незабаром помер, а жінка залишилася без квартири. Про це повідомила начальник міського управління праці та соціального захисту населення міста Рівне Віра Мельник.Відомо, що у пари не було дітей. На кожного з подружжя було оформлено по квартирі. Спочатку чоловік і дружина оформляли дві субсидії, а також користувалися пільгами.

"Знай.uа" писав, що у Києві пенсіонерка віддала 800 тисяч, щоб врятувати сина: нова схема шахраїв набирає обертів, будьте обережні.В українській столиці в ніч з 4 на 5 січня стався дикий випадок нахабного "розлучення" пенсіонерки на досить велику суму. Так, приблизно в 3 години ночі жінці з вулиці Круглоуніверситетській, 13 подзвонив невідомі і заявив, що він друг сина і з ним нібито сталася біда.