23 - річна дівчина у стані алкогольного сп'яніння, викинулася з вікна будинку по проспекту Ушакова.

"Бігмір" повідомляє, що у момент спроби суїциду дівчина була сильно п'яна, а вона летіла з висоти другого поверху. Зрештою, дівчина зламала передпліччя і отримала черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, що мати стрибнула з вікна з немовлям на руках: з'явилися моторошні подробиці.У Кривому Розі 28-річна жінка з 4-річною дитиною на руках вистрибнула з десятого поверху. Обидва померли на місці, поліція припускає суїцид, про що йдеться в сюжеті телеканалу ТСН.Місцеві жителі досі не можуть відійти від побаченого. Як кажуть одні з мешканців будинку, дитина впала на землю, а мати – на лавочку. Були одягнені досить непогано. Ніякої передсмертної записки на місці трагедії не виявилося. Під'їзд обладнано домофоном, але доступ на балкон десятого поверху в будинку вільний, хоча при цьому там досить високу бетонну огорожу – випадково впасти людина навряд чи зможе.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що сімейні драми по-одеськи: онук забив бабусю молотком, а потім "покарав" і себе.Цю інформацію повідомив відділ комунікації ГУНП в Одеській області. Так, у п'ятницю, в одеську поліцію надійшло повідомлення про те, що з вікна багатоповерхового житлового будинку вистрибнув невідомий.Правоохоронці прибули на місце події і встановили, що загиблим виявився 27-річний раніше судимий чоловік, який проживав в одній з квартир багатоповерхівки разом з бабусею.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Знай.uа" писав, що потужний вибух на шахті: численні травми, загиблі та зниклі без вести.На шахті ČSM в Чехії, розташованої поблизу міста Карвіна на північному сході країни, вибухнув метан. За даними місцевих ЗМІ, в результаті вибуху загинули п'ять людей, десять осіб отримали поранення і вісім пропали без вісті. Є версія, що всі потерпілі є громадянами Польщі.В шахті були встановлені датчики, які повинні виявляти та попереджати про небезпечної концентрації метану в повітрі. Зараз на місці вибуху тривають рятувальні роботи. Всі роботи на шахті зупинено, на місці задіяні гірничорятувальні загони, пожежні і медики.