26 лютого, в Харкові суд винесе вирок Зайцевої і Дронову - обвинуваченим у справі смертельної ДТП на Сумщині в Харкові. Засідання проходить в Київському райсуді.

Близько 15:00 Зайцевої стало погано. Її вивели із залу суду. Суддя не зупиняється - далі зачитує протоколи. Дронов поводиться неспокійно.

Пізніше одному з присутніх стало погано. Просять аптечку. Його вивели. Дронов намагався почути вирок через щілину в скляній огорожі.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Згодом Віктор Попрас читає пояснення Зайцевої: "Провину визнає, щиро розкаюється, готова нести будь-яке покарання". Переходить до пояснень Дронова та свідчення потерпілих. Суддя зачитує обвинувачення, перераховує травми постраждалих і загиблих

Дивіться: суд над Зайцевою

UPD: 14:20 // Суддя Віктор Попрас почав оголошувати вирок. Нині зачитує обставини ДТП. _____________ Вирок у справі про аварію на Сумській

Geplaatst door UA: Харків op Dinsdag 26 februari 2019

Нагадаємо, один з підозрюваних в трагічній ДТП у Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання.

Як повідомляв "Знай.ua", 26 лютого в Київському суді міста Харкова відбудеться підсумкове засідання у справі про найгучніший і жахливому ДТП останніх років.

Також "Знай.ua" писав, що Зайцева у всьому зізналася і готова нести покарання.