Один з підозрюваних в трагічній ДТП у Харкові Геннадій Дронов після закінчення дебатів прочитав з листа несподіване зізнання.

Про це повідомляє Politeka.

Зокрема, за словами чоловіка він сподівався на цілком справедливе та справедливе розслідування та чесний вирок.

Більш того, Дронов також зізнався, що усвідомлює свою участь у трагедії і сильно кається, відмовившись при цьому просити про пом’якшення покарання.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому він додав, що просить прощення не перед судом, а перед Богом і постраждалими в аварії.

Разом з тим варто відзначити, що юрист Регіна Гусейнова-Чекурда зазначила, що головна фігурантка справи по смертельній ДТП у Харкові Олена Зайцева не має права розраховувати на пом'якшувальні обставини при оголошенні вердикту.

Так, за словами правозахисниці, Зайцева не щиро розкаялася під час судового процесу, тому даний факт не повинен розглядатися як пом'якшувальна обставина при оголошенні остаточного вердикту.

"Ви реально думаєте, що ось ця Олена Зайцева, вона реально розкаялася? Я не бачила жодної її заяви, де б вона просила вибачення. Я бачу тільки величезний страх батьків, які не хочуть, щоб їх дитина сиділа в тюрмі, і вони готові платити будь-які гроші, робити все, щоб її витягнути", — стверджує вона.

Адвокат Олени Зайцевої Євген Мельниченко, в свою чергу, заявив, що це — нормальна реакція. На що Гусейнова-Чекурда заперечила: "Знаєте, нормальна реакція – забрати права після трьох порушень".

"Вона дійсно розкаялася", — знову заявив адвокат Зайцевої.

Варто відзначити, що Зайцевої та Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельній ДТП в 2017 році. Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватців аварії. Спочатку потерпілі просили 10 років для Дронова і довічне для Олени Зайцевої, але це незаконно. Однак, деякі з потерпілих висловлюють думку, що 10 років для Дронова – дуже багато, але ніхто не був проти такого покарання для Зайцевої.

Нагадаємо, адвокат Зайцевої заявив про її повну невинуватість.

Як повідомляв "Знай.ua", у справі Зайцевої-Дронова захист знайшов основну деталь.

Також "Знай.ua" писав, що названо термін для Зайцевої та Дронова.

Дронов і Зайцева виступили з останнім словом у суді