Постраждалі в результаті кривавої аварії на вулиці Сумській в Харькові визначилися, що про підозрювані повинні понести покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням правозахисниці потерпілих Лариси Матвєєвої в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

"Я погоджувала дане питання з потерпілими, інтереси яких представляю. Їх думка зводилася до того, що якщо б можна було дати Зайцевій довічне, а Дронову 10 років, ми б про це говорили, але за законом 10 років — максимальний термін для цієї статті, тому ми просили 10 років кожному, саме через тяжкість наслідків, особливо для моїх потерпілих", – заявила Матвєєва.

Зайцева
Зайцева

За словами адвоката, деякі потерпілі все ж сказали, що 10 років Дронову багато, але проти 10 років Зайцевій не заперечував ніхто.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

Варто нагадати, що Зайцевій та Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельній ДТП в 2017 році. Про це стало зрозуміло зі слів адвоката Лариси Матвєєвої в Facebook. Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватці аварії. Спочатку потерпілі просили 10 років для Дронова і довічне для Олени Зайцевої, але це незаконно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 13 лютого, у Києві на Столичному шосе сталася масштабна аварія. Вантажний автомобіль "МАЗ" зніс з мосту снігоприбиральну техніку. ДТП сталася близько 07:00. Як стало відомо, в результаті ДТП, водія трактора "Київавтодору" забрала карета швидкої допомоги.

За даними джерела, обидва транспортні засоби рухалися у напрямку в бік Південного мосту. За попередньою інформацією, "МАЗ" їхав на високій швидкості, не встиг загальмувати і в'їхав у трактор "Київавтодору".

Нагадаємо, резонансна справа Зайцевої набирає обертів: "обом по 10 років".

Як повідомляв Знай.uа у скандальній справі Зайцевої та Дронова адвокати перевернули все, план захисту спрацював: подробиці.

Знай.uа писав, заміжня жінка влаштувала еротичний показ біля школи: діти відверталися, чоловіки сміялися.