Історія з Оленою Зайцевої триває вже два роки. З того самого моменту, коли відбулося масштабне дорожньо-транспортна пригода у Харкові.

Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна не може бути визнана винною.

"В результаті ДТП за участю Зайцевої загинули шість осіб, ще шестеро є потерпілими. Чому я в такому разі вважаю Зайцеву невинною? Тому що ми повинні чітко розмежовувати правила дорожнього руху при 286 статті кримінального кодексу, які мали наслідком загибель людей", - повідомив адвокат.

Адковат вважає, що дівчина дотримувалася правил дорожнього руху, а в ДТП винен місто, тому що він славиться такими подіями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Зі слів Євгена Мельниченко, ніхто не говорить про те, що Зайцева не повинна нести відповідальність. Вона несе матеріальну відповідальність як особа, сидевшее за кермом. Мова йде про ті порушення дорожнього руху, які є в кінцевому випадку — без інших порушень інших учасників-водіїв. Без їх участі справа дійсно відсікається. Говорив адвокат про Дронове.

Нагадаємо, Олена Зайцева в залі суду постійно говорила, що вона погано себе почуває, а в кінцевому підсумку запитала чи можна їй вийти.

"Знай.uа" писав, що дівчина, яка вижила в дорожньо-транспортній пригоді за участю Зайцевої, зворушила людей своїм посланням. Дівчина написала послання своєму загиблому коханому і сказала, що тепер вона впевнена в тому, що він ангел.

"Знай.uа" повідомляв, що медична комісія винесла вердикт Зайцевої.