Нещодавно на Кіровоградщині керівник з ліквідації держпідприємства потрапив у гучний скандал - він вимагав від бізнесменів хабар за продаж майнового комплексу за заниженою вартістю, проте був затриманий правоохоронцями. Чиновник вирішив нажитися на бізнесменах та затребував у них величезну суму - 650 тисяч гривень.

"Арбітражний керуючий з ліквідації державного підприємства, розташованого у м. Олександрія Кіровоградської області, зажадав 650 тис. грн за вирішення питання щодо продажу за заниженою ціною майнового комплексу. Губа не дура, кажуть люди. Закон каже - це кримінальний злочин, передбачений ч. 4 ст. 368-4 КК України", - повідомила про це на своїй сторінці у Facebook Лариса Сарган - прес-секретар генерального прокурора України Юрія Луценка.

Арбітражний керуючий з ліквідації державного підприємства, розташованого у м. Олександрія Кіровоградської області,...

Geplaatst door Лариса Сарган op Maandag 25 februari 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тільки-но чиновник отримав 650 тисяч гривень, які бізнесмени привезли йому в багажнику своєї машини, як його було затримано правоохоронними органами.

Раніше ми писали, хто поглумився над 10-річною дівчинкою: українцям показали обличчя збоченця. У соціальних мережах опублікували фотографію рецидивіста, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні 10-річної дитини. Жахлива історія сталася в Новомосковському районі Днерпопетровской області."В коментарях і особистих повідомленнях до публікації про педофіла дуже просили показати обличчя. Тримайте", - пише співтовариство.

Нагадаємо, що у день завезення в цьому секонд-хенді збираються натовпи людей. Але такого, що сталося в цей раз ще не було.

Мешканці Дніпра влаштували масовий штурм магазину подержаного одягу. На жаль, подібні інциденти для міста стали звичайним явищем.

Як раніше повідомляв Знай.uа, сектор комунікації поліції Івано-Франківської області повідомляє про те, що чоловік до смерті забив свою маленьку дочку.

Також Знай.uа писав, що на Тернопільщині у місті Чортків під час робіт земля обвалилася і люди побачили дещо несподіване. Комунальники під землею знайшли спальню з двома ліжками. Працівники виявили знахідку, коли міняли водопровідну трубу, за кілька метрів від житлового будинка у центрі Чорткова.