У Тернопільській області стався смертельний інцидент. Дев'ятирічний хлопчик ні з того, ні з сього втратив свідомість і помер. Про це свідчить відділ комунікації поліції.

Повідомляється, що в цьому місяці дитина захворіла на гостру респіраторну вірусну інфекцію. Останні кілька днів у дитини дуже боліла голова. Тим не менш дитина ходила в школу. Але в той нещасливий день дев'ятирічний хлопчик прийшов з навчання раніше, пообідав і ліг відпочити.

Коли в кімнату хлопчика зайшов його старший брат, то побачив, що дитина просто втрачає свідомість. Старший брат покликав на допомогу батька сімейства.

Насамперед, вони викликали швидку допомогу. Також батько намагався привести дитину до тями, але всі спроби не увінчалися успіхом.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Коли на місце події прибули медичні працівники, серце дитини ще билося. На жаль, лікарі не змогли врятувати йому життя.

На даний момент проводиться судово-медична експертиза, яка повинна встановити, що стало причиною такої раптової смерті дев'ятирічного хлопчика. Слідство по даній справі триває.

Нагадаємо, у Донецькій області під час уроку фізкультури померла дитина. Під час уроку одинадцятирічній дитині стало погано. Коли приїхала швидка допомога, хлопчик вже був мертвий. Експертиза встановила у нього злоякісну феохромоцитому третьої категорії. Відомо, що хлопцеві не можна було займатися на уроці фізкультури.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Миколаєві під лікарню підкинули новонародженого. Повідомляється, що у дитини були виявлені черепно-мозкова травма, садна і подряпини. На жаль, дитину врятувати не вдалося, незважаючи на всі старання медичних працівників.

Знай.uа писав, на уроці фізкультури померла шестирічна дівчинка. Роботу її серця намагалися запустити сорок хвилин, але все марно. Повідомляється, що дитині стало погано під час уроку, вона втратила свідомість і посиніла. Попередньо повідомляється, що у дівчинки виявили синдром раптової дитячої смерті.