В Одесі співробітниками поліції був затриманий підозрюваний, який наніс тяжкі тілесні ушкодження чоловікові. Труп чоловіка був знайдений перехожими на розі Олександрівського проспекту і Малій Арнаутській. Про це повідомляє "od-news.com".

Раніше говорилося про те, що зовнішніх слідів насильницької смерті правоохоронцями виявлено не було. Але проведена судова експертиза показала, що чоловік загинув внаслідок отриманої черепно-мозкової травми.

В той же день знайшли підозрюваного. Ним виявився бездомний, як і жертва. Було встановлено, що обидва чоловіки ночували в підвалі, після того як вони посварилися один вдарив іншого милицею кілька разів. Після цього постраждалого винесли на вулицю, і тоді він помер.

Було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ( умисне вбивство), яке перекваліфікована за ч. 2 ст. 121 (умисне тілесне ушкодження). Слідчі заходи тривають.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав жителів.У неділю, 7 жовтня, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутий у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що у Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками: фото 18+.Українську столицю шокував нічний інцидент. У ніч з 27 на 28 вересня біля станції метро "Позняки" біля магазину "Баул" виявлено труп чоловіка. За оперативними даними медиків, причиною смерті стало передозування наркотиками.

"Знай.uа" повідомляв, що у будинку відомого співака знайшли закривавлений труп: всі подробиці.Стало відомо, що під Москвою в будинку відомого шансоньє Осе Солнцевського сусіди знайшли мертву жінку. Про це пишуть Акценти.Повідомляється, що інцидент стався ввечері в неділю, 10 лютого в селищі Толстопальцево (Нова Москва, район Внуково). Так, на вулиці Чехова, де стоїть будинок, який належить зірці московського шансону Осе Солнцевскому, був виявлений труп.