Інцидент стався близько 14:30. У прес-службі Нацполіції Харківській області повідомили, що 52-річну жінку та 34-річного чоловіка госпіталізували у лікарню.

В результаті падіння крижаної брили у постраждалих діагностували закриту черепно-мозкову травму та інші пошкодження. Зараз постраждалі знаходяться у лікарні, стан їх задовільний.

ІнфОрмацію внесли до ЄРДР по частині 1статті 367 КК України(службова недбалість). Винуватцеві загрожує до 3-х років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю до 3-х років.

Нагадаємо, що брила льоду ледь не проломив голову киянці.Вдень у понеділок, 20 лютого, у Києві брила льоду впала на голову жінці. Про це повідомив користувач соціальної мережі facebook Антон Сененко. Згідно інформації, НП сталася на столичній вулиці Прорізній, 17. Постраждала отримала серйозні травми. Її забрала карета швидкої допомоги в лікарню. "Що характерно - будівля огороджена смугастою стрічкою, але люди вперто прут. Коп вже фішки розставив і голосно всіх гукає. Будьте обережні, в загальному. Це внизу все розтануло. На дахах повно сюрпризів", - написав автор публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно"Знай.uа" писав, що у центрі Харкова жінку ледь не вбила брила льоду: поки медики намагаються врятувати, привіт комунальникам.У Харкові на 56-річну жінку впала брила льоду просто в центрі міста. Жінка опинилася в лікарні. Про це повідомила прес-служба Національної поліції в Харківській області."Інформація про те, що на вулиці Римарській на 56-річну жінку впала бурулька надійшло в Шевченківський відділ поліції 18 січня близько 19:05", - йдеться в повідомленні.

"Знай.uа" повідомляв, що величезна брила скалічила українців: за життя потерпілих борються медики. У Сумській області нещастя сталося з подружньою парою. В місті Конотоп, подружжя спокійно йшла по вулиці, коли з даху на них обрушилася величезна крижана брила, важко травмувавши обох. Інцидент стався прямо в центрі міста, в неділю, 3 лютого, близько 15:00, розповіли у прес-службі Нацполиции Сумської області.