У четвер, 28 лютого, на перехресті вулиць Льва Толстого та Володимирська у Києві сталася ДТП: у неї влучив автомобіль Lexus RX300 і маршрутне таксі №189.

Інцидент стався приблизно о 14:20.

Як каже водій маршрутки, він їхав по вулиці Володимирській з боку університету імені Тараса Шевченка в напрямку вулиці Саксаганського. На перетині з вулицею Льва Толстого маршрутку підрізало авто чорного кольору – воно повертало з вулиці Льва Толстого на Володимирську. Щоб не зіткнутися, водій маршрутного таксі екстрено загальмував і намагався піти в ліву сторону. Але маневр не вдався і таксі потрапило на припаркований Lexus.

Водій маршрутки додає, що авто, яке його підрізало, зникло з місця інциденту.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У момент зіткнення в маршрутному таксі знаходилися чотири пасажири. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Маршрутне таксі отримав пошкодження передньої лівої частини. Іномарка отримала серйозні пошкодження: у неї розбита задня права частина. Водій каже, що через удар в його машині повівся корпус. Через перегородивших одну смугу машин, на вулицях Льва Толстого та Володимирської виникли великі пробки.

На місці прибув екіпаж патрульної поліції. Деталі і винуватця інциденту встановлює слідство.

Варто нагадати, що У Заводському районі міста Запоріжжя п'яний водій, намагаючись втекти від копів, потрапив у ДТП, врізавшись в металевий паркан.

В патрульній поліції повідомили, що інцидент стався близько четвертої години ночі 27 лютого. Копи помітили автомобіль Opel на перехресті вулиць Вроцлавської і Алмазної. Водій порушував правила дорожнього руху.

Нагадаємо, У Києві підірвали авто Турчинова: з'явилися перші кадри

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У центрі Києва борці з наркотиками влаштували дитині "стовп ганьби": відео

Також Знай.ua" писав про те, що Бтри зробили легковикам "бутерброд" - яка країна, така і ДТП: відео