Цигани із Закарпаття не дають людям спокійно жити в Дніпрі. Живуть вони біля вокзалу. Місцеві розповідають, що у циган багато лахміття, ганчірок та іншого. Вони колупаються у відходах і приносять це все до себе в "будинок". На вулиці жахливий запах.

Мешканці міста скаржаться, що на вокзалі неможливо перебувати. Цигани живуть цілими сім'ями, де не три і не чотири людини, а набагато більше. Також разом з ними живуть дуже багато собак. Люди, які приїжджають в місто, жахаються такій обстановці і бояться перебувати на вокзалі.

Один із жителів каже, що весь цей жах триває вже кілька років. Тоді хтось викупив землю, яка знаходиться поруч з його будинком. В результаті цигани перемістилися туди жити. Хто власник землі - невідомо.

Коли терпець урвався, місцеві викликали співробітників правоохоронних органів. Те, що вони побачили, просто шокує. Купи сміття, бруду і повна антисанітарія. Відомо, на території проживали понад двадцяти циган.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також повідомляється, що у циган немає ніяких документів, які дозволяють їм проживати на даній території. До речі, у них взагалі немає ніяких документів.

Виявляється, що ця земля знаходиться у комунальній власності. Десять років тому її здали комусь, а в 2014 році термін оренди закінчився. Відомо, що дана земля знаходиться поруч з парком. Зовсім скоро її передадуть у володіння міської ради. Там же обіцяють почати переговори з власником, так як мерію зовсім не влаштовує те, що відбувається.

Нагадаємо, жителька Львова потрапила в циганське рабство. Два роки її змушували жебракувати і використовували у всіх сенсах цього слова.

Як раніше повідомляв Знай.uа цигани влаштували справжній погром в українській столиці. Українці в шоці від того, що цигани влаштовують в містах. Особливо, як вони себе ведуть в громадських місцях.

Знай.uа писав, радикали влаштували погром в циганських таборах. Це помста за безлад, який вони влаштували в Україні.