У Тернопільській області з'явилася наймолодша мама. Дівчинка народила в тринадцять років.

Згідно зі статистикою, у Тернополі та області за середнім показником жінки народжують у віці двадцяти - двадцатидевяти років.Найдорослішою мамою стала жінка у віці п'ятдесяти чотирьох років.

До речі, багато дівчат рано стають мамами. Це не поодинока ситуація. В усьому світі були зафіксовані аналогічні випадки.

В Якутії одна з мешканок народила в дванадцять років. До речі, дівчинка спочатку приховувала факт своєї вагітності. І їй це вдавалося через те, що вона була повної статури і не було помітно зростаючого живота.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у дванадцять років стала мамою дівчинка з Великобританії. Дівчинка, за досягненням вісімнадцяти років, планує вийти заміж за батька своєї дитини і виховувати малюка спільними зусиллями.

Дівчинка з Таджикистану народила дитину в одинадцять років. Співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження, в зв'язку з даним інцидентом. Хлопцеві інкримінують розбещення неповнолітніх.

Подібний випадок стався в Хмельницькій області. Дівчинка стала мамою в одинадцять років. Відомо, що дівчинка завагітніла від свого батька. Повідомляється, що було відкрито кримінальне провадження. В результаті батька засудили до десяти років позбавлення волі.

До речі, в далекому 1934 році наймолодшою мамою стала українка, яка народила у віці шести років. Виявилося, що батьком дитини є її рідний дідусь. На жаль, дитина загинула невдовзі після пологів.

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва, учасниця гурту "Время и Стекло", зворушила шанувальників спільним знімком з мамою.

Як раніше повідомляв Знай.uа, вчені назвали вік, у якому найкраще народжувати дітей. Саме в цьому віці ви зможете максимально легко пережити вагітність і пологи.

Знай.uа писав, шанувальники співачки Віри Брежнєвої не змогли відрізнити її від дочки. Мовляв, дівчата дуже схожі один на одного, як дві краплі води.