У перший день весни, 1 березня, відбулися похорони старшого сержанта поліції Ігоря Гуменчука. Герой захищав Україну ще з часів АТО, з 2014 року, і до того моменту, коли Антитерористичну операцію перейменували на Операцію Об'єднаних Сил. Служив він у батальйоні "Львів".

Відомо, що в останній шлях Ігоря проводжали найближчі люди та рідні - дружина, троє діток, співробітники Національної поліції Львівської області і всі ті, хто служили з ним пліч-о-пліч.

Генерал поліції згадує, що Ігор Гуменчук був дуже досвідченим і відважним співробітником поліції. Він одним із перших добровільно прийшов у батальйон "Львів". Також генерал говорив про те, що вищі сили врятували Ігоря від кулі снайпера, але його серце, до превеликого жалю, не витримало.

Відомо, що доленосним для Ігоря став день 26 лютого цього року. Його серце зупинилося в Маріуполі, коли він захищав громадський порядок.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На похоронах рідні та близькі не могли стримати сліз, адже Ігор був не тільки улюбленим чоловіком і чудовим батьком, але ще й справжнім героєм України, який відважно віддавав всього себе заради майбутнього нашої країни! Він відчайдушно боровся за справедливість і спокій, мир і любов, за щастя і духовність! Незважаючи на те, що його серце перестало битися, він назавжди залишиться в нашій пам'яті, як справжній герой!

Нагадаємо, похорон колишнього голови "ДНР" Олександра Захарченко викликав масу питань. Українців насторожили деякі дивні моменти.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Україні з'явилися нововведення з приводу похорон. Деякі деталі уточнили. Про це повідомляє прокуратура української столиці.

Знай.uа писав, загинув Євген Осін. Стали відомі всі подробиці смерті відомого музиканта з часів Радянського Союзу. Євген помер, коли йому було всього лише п'ятдесят п'ять років. Труп чоловіка виявили в його квартирі, яка знаходиться в російській столиці. Повідомляється, що тіло померлого знайшла його сестра, яка напередодні не могла з ним зв'язатися.