З'явилися нові фото з місця прощання з убитим ватажком терористів "ДНР" Олександром Захарченко в Донецьку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Судячи по знімках, які у великій кількості з'являються в мережі, з терористом прийшов попрощатися і так званий глава Криму Сергій Аксьонов.

Також на похорон Захарченко прийшов "міністр доходів республіки" Олександр Тимофєєв з позивним "Ташкент", якого деякі місцеві та російські ЗМІ оголосили "загиблим" після вибуху.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Після завершення церемонії прощання з ватажком бойовиків в Донецькому театрі, розпочнеться хода центральною вулицею міста. Автомобіль з тілом Захарченко проїде в будівлю окупаційної адміністрації Донецької області, а потім попрямує до кладовища, де відбудуться самі похорони.

Разом з тим варто відзначити, що відомий блогер Фашик Донецький зазначив, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченка могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, яким він останнім чаксом аж занадто хизувався.

Він додав, що наразі у екс-ватажка бойовиків будо вже досить багато ворогів, кожен з яких мав до Захарченка претензії. Більше того незадового до вбивства відбулась зустріч кланів, які відіграють вирішальну роль у "ДНР", яка закінчилась розмовою на підвищених тонах.

"Щоб розуміти, кому вигідна смерть "захараста", потрібно знати, кому він перейшов дорогу. Безлер, екс-ватажок ДНР, його не любив, кізяки теж, адже їх він роззброїв, Ходаковський теж мав зуб. Дрібних підприємців у розрахунок не беремо, але не забуваємо про те, що Захарченко віджав бізнес у найбагатшої людини України і кому реально належить мережа супермаркетів, яку нині перейменовано із АТБ на "республіканський" супермаркет", - зазначив він.

Також він закликав не вірити російським пропагандистам, адже вони ще задового до війни в Україні повністю заплямували свою репутацію.

"Вірити росіянам, які у себе в країні підривали багатоповерхівки, а на Донбасі валили з РСЗВ по місцевому мирному населенню і влаштовували показові обстріли для росТБ - це як мінімум тупо. Але кум Суркова, ідеолога війни в Україні, звучить круто все одно. Правда, це не рятує від куль і вибухів", - наголосив він.

Крім того він запідозрив у підготовці замаху на екс-ватажка власних охоронців, адже лише вони знали про точні пересування Захарченка. Більше того він додав, що охоронці Захарченка були дуже тісно пов'язані з російським ФСБ та ГУР.

Масові затримання та надзвичайний стан: "ДНР" лихоманить після підриву Захарченка Нагадаємо, усі подробиці підриву ресторану "Сепар".

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилися перші кадри з поховання Захарченка.

Також "Знай.ua", писав, що Захарченка ще не закопали, а новий ватажок бойовиків зібрався "входити" в Росію.