Працівники Подільської райлікарні звернулися до поліцейських з повідомленням про те, що до них звернулася молода жінка, непідозрююча підпільний аборт.

Лікарі оглянули її, але потім жінка покинула лікарню.

Поліція встановила, ким була пацієнтка. Нею була 24-річна мешканка Балтського району. Вона довго гостювала у родичів в одному з сіл Подільського району.

Під час спілкування з правоохоронцями, жінка говорила, що у неї стався викидень. Його вона закопала в городі. Розкривши могилу немовляти, поліція з'ясувала, що він був доношеним, а смерть сталася через задухи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

24-річна жінка сказала, що у неї вже є син – йому більше року, а цього вона не хотіла. Під час вагітності на обліку у лікарів вона не перебувала, пологи були самостійними. Ще живого малюка вона загорнула в пакет з поліетилену, а потім закопала.

Варто нагадати, що У справі загибелі туристичної групи Ігоря Дятлова експерти правоохоронці схиляються до єдиної версії, яка дійсно має під собою основу стихійного лиха.

Багаторічні дослідження вченими та розслідування правоохоронними органами Росії загибелі 9 осіб з сумно відомої групи Ігоря Дятлова, поклали масу домислів, в тому числі і містичних, щодо причин смерті альпіністів.

Нескінченні звернення родичів у органи закону з вимогою розслідувати причини смерті кого-небудь з членів групи Дятлова, не дозволяють ці справи покласти на полицю і назвати "закритими".

Після сучасного дослідження матеріалів по справі Дятлова, експерти виявили, що при занесенні до протоколу обставин, при яких були знайдені мертвими члени групи Дятлова, прив'язка до проекції ландшафту, співвідношення всього цього на характер їх травм, говорить про дилетантському підході експертів 1959 року до даного справі.

Нагадаємо, Жінка випадково натрапила на середньовічний могильник з кістками: фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У центрі Харкова величезна брила льоду скалічила людей: за життя потерпілих борються медики

Також "Знай.ua" писав про те, що Моторошні незрозумілі крики налякали дівчину: спочатку звук був дуже схожий на голос нестямно вопящей жінки