У неділю, 3 березня, під Одесою сталося подвійне вбивство. Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Вказується, що злочин стався в одному з населених пунктів Ширяївського району Одеської області. У власному приватному будинку були знайдені мертвими подружня пара. Попередній огляд виявив, що пару зстрелили з гладкоствольної мисливської рушниці.

"Тіло господаря 1967 року народження з вогнепальним пораненням у спину виявили в літній кухні. Тіло дружини загиблого 1969 року народження – в одній з житлових кімнат будинку. У жінки також вогнепальне поранення в спину", – розповіли в поліції.

Цікаво те, що з будинку подружжя не пропало рівним рахунком нічого цінного. Саме цей факт і дозволяє зробити висновок про навмисне жорстоке вбивство, в основі якого лежали особисті мотиви, а не спроба нажитися на пограбуванні.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За фактом подвійного вбивства розпочато досудове розслідування за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, початок весни для харківських поліцейських ознаменувався оформленням страшної трагедії – від удару свого батька загинула 7-річна дитина. Згідно з інформацією прес-служби поліції Харківської області, нещастя сталося в селищі Шевченкове.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , на Волині знайшли труп зниклого три місяці тому Олександра Приймака, його тіло було виявлено в річці. Зараз вже відомо, що 19-річний хлопець пішов в сусіднє село на дискотеку, проте тоді так і не повернувся. Поліція почала пошуки молодої людини і майже три місяці вони були безрезультатними.

"Знай.ua" писав, що 1 березня в квартирі п'ятиповерхового будинку на вулиці Краснопільської 45-річний чоловік покінчив життя самогубством. Лежачим на підлозі його знайшли батьки. Чоловік не раз говорив про свої наміри, але його слова ніхто не сприймав серйозно. Чоловік часто чув якісь голоси у себе в голові і одного разу пыталася перерізати собі вени, але потім ніби як прийшов у норму.Але коли батьки спробували зв'язатися з сином, відповіді не було.