У Мукачеві невідомі тримають на печії батьків. Одна з місцевих мешканок розповіла, що невідомий чоловік чіплявся до дитини, а потім хотів бризгнути щось в очі.

Жінка розповідає, що на вулиці до її дочки пристав чоловік і почав випитувати як її звати, де живе, скільки їй років та інші питання. Потім чоловік наче озвірів. Він почав тягнути дитину за рукави, намагався зірвати шапку і бризнути щось в очі.

Звісно, діти дуже сильно злякалися і почали кричати. Це їх і врятувало. Чоловік злякався, що його спіймають, і поспішив зникнути з місця інциденту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Мама дівчинки з чоловіком намагалися самостійно знайти зловмисника, але все безрезультатно.

На жаль, але такі ситуації були завжди і скрізь. Якщо ми не можемо змінити ситуацію, ми можемо допомогти дітям залишитися живими і неушкодженими.

По-перше, треба навчити дітей в таких ситуаціях відразу йти. Не розмовляти зі сторонніми, не зупинятися, якщо до нього підійшов хтось. Також обов'язково потрібно навчити дитину кричати. Це можуть бути якісь слова, мовляв, рятуйте, допоможіть. А може бути просто крик, як а-а-а-а-а-а-а-а. Таким чином, діти привернуть увагу сторонніх людей і хтось їм допоможе.

Є ще один хороший спосіб - смарт годинник. Завдяки їм, ви зможете відслідковувати геолокацію ваших діток і завжди будете знати, де вони перебувають на даний момент. Просіть їх завжди вам дзвонити, коли вони приходять в школу і виходять з неї. Якщо вони кудись збираються йти, то теж обов'язково потрібно зателефонувати. Також на мобільних пристроях є функція відстеження місця розташування і її теж можна підключити.

Нагадаємо, у центрі української столиці викрали людину.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Казахстані викрали правозахисницю з України. В Італії відреагували на цю подію, але місцезнаходження було невідоме.

Знай.uа писав, у Київській області невідомі викрали молодого хлопця. Був оголошений план "Перехоплення".