Жахлива трагедія сталась у вівторок на трасі Бердичів-Житомир. Вантажний автомобіль врізався у рейсовий автобус, переповнений пасажирами.

Про це повідомляє "berdichev.biz". Також в мережі зявилось відео з місця трагедії, яке зафільмували водії-очевидці.

Як повідомили співробітники Нацполіції, двох пасажирів приміської маршрутки №115 "Житомир-Озерне", які травмувалися внаслідок аварії на бердичівській трасі поблизу Озерного, доставили до Житомирської районної лікарні.

За попередною інформацією, аварія сталася о 7:30 5-го березня поблизу повороту на селище Гуйва. Водій вантажіки Mercedes не дотримався безпечної дистанції та врізався у рейсову маршрутку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обидва транспортні засоби сильн пошкоджені.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та зясовують усі деталі дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, у Запоріжжі гонитва копів за маршрутниками закінчилася трагедією. Поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійне ДТП у гонитві за маршрутним таксі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Оболонському районі на Гостомельському шосе сталася жахлива ДТП, в результаті якої постраждало п'ятеро осіб.

За даними правоохоронців, вантажівка DAF зіштовхнулася з автомобілем "Шевроле". Травмовані водій Сhevrolet та чотири пасажири, які знаходилися в машині разом з ним - госпіталізовані

Також Знай.ua писав про те, що чоловік потрапив у страшну аварію, він отримав перелом грудного відділу хребта. Українські лікарі зробили просто унікальну операцію, зібравши хребет постраждалого буквально зі шматків.

Дивіться: Страшна аварія на Житомирщині