В Оболонському районі на Гостомельському шосе сталася жахлива ДТП, в результаті якої постраждало п'ятеро осіб. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби поліції Києва.

За даними правоохоронців, вантажівка DAF зіштовхнулася з автомобілем "Шевроле". Травмовані водій Сhevrolet та чотири пасажири, які знаходилися в машині разом з ним - госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Поліцейське фото з місця події

Попередньо, винуватцем події вважається водій вантажівки DAF, не надав перевагу в русі легковику, що і призвело до зіткнення.

На місці працюють патрульні поліцейські і слідчі Головного управління Національної поліції у місті Київ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даним фактом слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують обставини і механізм ДТП.

Нагадаємо, харківські копи на шаленій швидкості протаранили Lexus - постраждалих пасажирів намагаються врятувати медики.

Аварія сталася близько другої години ночі 4 березня на перехресті вулиць Валентиновской і Гвардійців Широнінців. Про це повідомили Facebook-спільнота "UA.Харків".
У повідомленні говориться, що на Салтівці зіткнулися Lexus GS 250 і патрульна Toyota Prius.

Нагадаємо, що У Запоріжжі гонитва копів за маршрутниками закінчилася трагедією. Поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійне ДТП у гонитві за маршрутним таксі. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Також варто відзначити, що Копи потрапили в жахливу аварію на Львівщині, є жертви. У суботу, 20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталося страшне дорожно-транспортна пригода. На трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Копи влаштували безглузде ДТП: опубліковано відео. Автомобіль патрульної поліції, рухаючись заднім ходом, скоїв абсурдне дорожньо-транспортна пригода. На навчання кожного працівника нової поліції держава виділила 128 тисяч гривень.Здається, що таких витрат з держбюджету.

Криваве ДТП під Києвом: людям зі слабкими нервами не дивитися