Чоловік потрапив в аварію, його машина перекинулася, а сам чоловік отримав перелом грудного відділу хребта. Але отримав він його так, що один з хребців був розмножений. Лікарі з нейрохірургічного відділення ОКБ збирали хребет чоловіки по частинах – для його відновлення вкрутили туди вісім гвинтів і встановили протез замість руйнівного хребця. Це принесло результат: пацієнт не втратив рухливість остаточно, і може самостійно пересуватися з ліжка на інвалідну коляску.Про це повідомляє "kherson.net.ua".

Але вперше в практиці стацинаора чоловікові ще й встановили електростимулятор спинного мозку. Раніше такі стимулятори встановлювали для "реабілітації" нервових закінчень нервових закінчень, і вони теж відмінно себе показали.

У застосуванні електростимуляторів спинного мозку при нинішньому рівні розвитку медицини немає нічого складного. Проблема лише в грошах, адже на придбання таких приладів бюджетні гроші виділяють рідко. А купувати їх за рахунок самого пацієнта або його родини дуже накладно: електростимулятор спинного мозку коштує близько тисячі доларів США в еквіваленті національної валюти. І далеко не у всіх вони є.

Нагадаємо, що Львівські хірурги створили хлопцеві ногу з його власних кісток: унікальна операція, яку неможливо повторити Львівські лікарі провели унікальну операцію. Повідомляється, що лікарі сформували пацієнту нову ногу. У хлопця діагностували злоякісну пухлину частини стегна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Лікарі зцілили безпліддя холодом Новий метод збільшення сперматозоїдів. Польські вчені з компанії СoolTec розробили пристрій охолодження яєчок, яке допоможе в лікуванні чоловічого бесплодия. Інноваційний гаджет CoolMen прикріплюється до пояса. Чоловіки повинні носити пристрій близько 12-16 годин на день протягом місяця, щоб збільшити кількість сперматозоїдів, повідомляє Daily Mail.

"Знай.uа" повідомляв, що Лікарі налякали українців весняним загостренням: коли чекати і як боротися Варто поспостерігати за оточуючими. Психіатр Олексій Казанцев розповів про так званому весняне загострення.