Вночі в місті Одеса невідомі підпалили автомобіль Mazda. Він належить депутату Білгород - Дністровського районної ради Олександра Степаненко.

В прес-службі обласного управління ДСНС повідомили, що підпал стався в годину ночі в районі Молдованки, на вулиці Болгарська. Заява про займання надійшло о 00:53, а в 00:56 на місце прибули рятувальники, які ліквідували пожежу.

У прес-службі обласного управління Нацполіції розповіли, що авто було припарковано біля будинку власника.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група Хмельницького відділення поліції, кінологи і вибухотехніки. Попередньо встановлено, що причиною загоряння транспортного засобу, що належить місцевому жителю, 1973 року народження, став підпал", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На місці аварії знайшли пляшки з рідиною. Її хімічний склад буде встановлено під час експертизи. Відомості за фактом підпалу вже внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею "умисне знищення або пошкодження майна".

Зараз шукають осіб, які причетні до скоєння цього злочину.

Потерпілий розповів, що зловмисники облили горючою речовиною не тільки його автомобіль і автомобіль його дружини, який був припаркований поруч.

"Вони не встигли підпалити другу машину, тому що очевидці, які випадково опинилися поруч, їх просто злякали. Благо, пожежники дуже швидко приїхали і загасили вогонь", – заявив він.

Нагадаємо, що Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м. В 22:58 підрозділами Держнс пожежа на площі 35 кв. м була ліквідована. До гасіння залучалися 11 чоловік особового складу та три одиниці рятувальної техніки.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що У Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео За інформацією свідків, горять склади.

"Знай.uа" повідомляв, що Згорів живцем: страшна пожежа у Дніпропетровській області забрав життя дитини Вогонь розгорівся в житловому будинку на Дніпропетровщині.