У Херсоні водій таксі помер просто за кермом. Його у неприродній позі помітили перехожі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Інцидент стався у вівторок, 5 березня. Водій машини таксі марки "Рено-Кліо" вдень, як зазвичай, чекав замовлення на стоянці по вулиці Залізничній. Однак перехожі помітили, що він схилився у дивній позі. Вони зрозуміли, що щось сталося та викликали поліцію та медиків, а також рятувальників.

Швидка допомога
Швидка допомога

Та рятувати було вже нікого. Медики лише констатували смерть 50-річного чоловіка. У Херсонському відділі Національної поліції інформують, що ніяких видимих ​​слідів насильства на тілі таксиста не було. І швидше за все, його смерть виявилася викликана природними причинами.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Медики припускають, що причиною смерті могла бути тромбоемболія. Тобто у нього відірвався тромб і закупорив одну з судин серця. Точну причино смерть встановить судово-медична експертиза.

Варто зазначити, що в Рахівському районі Закарпаття трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Співробітники правоохоронних органів встановили, що водій ВАЗу наїхав на шістдесяти восьми річного чоловіка, який пересувався на велосипеді. У результаті велосипедист загинув від отриманих травм, несумісних з життям.

Відомо, що за кермом ВАЗу перебував двадцяти п'яти річний житель одного з сіл. Співробітники правоохоронних органів чекають на результати експертизи, яка покаже чи був алкоголь в крові у підозрюваного.

Нагадаємо, що вантажівка зім'яла вщент переповнений автобус: українці не можуть оговтатись від трагедії. Жахлива трагедія сталась у вівторок на трасі Бердичів-Житомир. Вантажний автомобіль врізався у рейсовий автобус, переповнений пасажирами.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві в лісосмузі Дарницького району знайшли тіло немовляти. Як зазначається, після огляду місця події та опитування свідків тіло дитини відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Також "Знай.ua" писав про те, що чоловік потрапив у страшну аварію, він отримав перелом грудного відділу хребта. Українські лікарі зробили просто унікальну операцію, зібравши хребет постраждалого буквально зі шматків.