В одній з харківських шкіл стався жахливий інцидент. Першокласника звинувачують у нецензурній лексиці і численних побоях однокласників. І це ще далеко не все.

"До Слобідського відділу поліції надійшло 8 заяв від батьків учня першого "А" класу школи №60 та колективну заяву, підписану 18 батьками цього ж класу по прийняттю заходів, щодо одного з учнів, який систематично відволікає дітей від навчального процесу, словесно їх ображає, а також не реагує на зауваження", - розповіла інспектор сектору моніторингу Слобідського ВП Анастасія Нестеренко.

У той же час батько першокласника Олександр заявив, що конфлікти в першому "А" відбуваються майже щодня. За його словами, в класі вже не залишилося дитини, якій би не дісталося або морально, або фізично.

"Дитина була і в медпункті, її водили. Тобто його Давид штовхнув. Він вдарився об плитку головою. Після цього, на наступний день, тривали головні болі. Ми повезли дитину в лікарню – у 4-у невідкладну допомогу. Перевірили, але, слава богу, все нормально. Без тріщин, без нічого", - описав ситуацію батько першокласника Олександр Кононов.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

З тих пір син Олександра боїться ходити в школу. При цьому син Ірини, якого звинувачують у булінгу, теж не хоче приходити на заняття.

Примітно, що жінка відкидає всі звинувачення. За її словами, тиск на неї та сина почався з того моменту, коли вона виклала пост у соцмережі, в якому вона обурювалася щодо збору коштів в класі на святкування Нового року.

"Зараз він у школу не хоче ходити, він пригнічений. Ми от були першого березня, виходить, ми звернулися за допомогою до психолога. Тому що, ну, я бачу його стан, от знаєте, трошки такий. Ось я йому зауваження роблю – він одразу починає плакати. Ну, йому погано. Я як мама бачу його стан", - повідомила мати першокласника Ірина Корінь.

Директор шістдесятої школи Олена Пєскова запевняє, що всі фінансові збори є офіційними. Також директор підтримує батьків, які незадоволені поведінкою хлопчика. Вона пропонувала матері перейти в паралельний клас або забрати документи зі школи. Зараз може порадити батькам тільки особисте спілкування для обговорення всіх питань.

"Але мені здається, що – ось мама нещодавно була у нас, і мама погодилася і приходити на уроки і бути на перервах. Тобто, зробити все, щоб конфлікт було вичерпано", - пояснила директор школи №60.

Нагадаємо, що у Херсонській області 11-річна дівчинка опинилася в лікарні через побиття однокласниками під час гри у футбол на уроці фізкультури.

Як повідомляв портал Знай.uа, мама семикласника Алла Пономаренко-Кравченко ділиться у соцмережі тим, що над її дитиною знущається хлопчик, старший його на рік.

Також портал Знай.uа писав, що один з класів у львівському ліцеї повністю перейшов на дистанційне навчання, так як діти боялися свого однокласника.