1 березня у Полтаві загадковою смертю помер студент 4-го курсу стоматологічного факультету Української медичної стоматологічної академії (УМСА) Роман Мельничук.

Цю інформацію повідомили на сторінці студентського парламенту медакадемії в мережі Іnstagram.

Відомо, що ввечері п'яниці хлопцю стало зле під час гри у футбол на міському стадіоні "Динамо". Швидка приїхала майже одразу, однак лікарям не вдалося врятували Романа – у нього зупинилося серце.

Наразі фахівці встановлюють причину смерті хлопця. Попередньо підозрюють приховане серцево-судинне захворювання. Роман Мельничук був спортсменом, про проблеми здоров’я не повідомляв.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

“У п’ятому п’ятому п’ятниці сталася трагедія – помер студент нашої академії Роман Мельничук, нормативник-стоматолог. Хлопцю стало погано під час гри у футбол, “швидку” викликали негайно. Попри всі намагання його врятувати, він помер на руках лікарів. В Ромі була велика багатодітна родина, 14 братів і сестер”. написали друзі померлого хлопця в Іnstagram

Правоохоронці розпочали розслідування за фактом смерті.

Нагадаємо, що ця страшна історія сталася в місті Гумі, розташованому в центральному регіоні Південної Кореї. 47-річна жінка намагаючись позбавитися від невезіння. Вона була впевнена, що ніч, проведена у труні все виправить.

Як повідомляють слідчі, померла жінка була послідовницею так званої "псевдорелігії", яка вирішує різні проблеми за допомогою нетрадиційних культових ритуалів. Так сон в труні є частиною ритуального обряду, який знайомий жінки проводив у своєму будинку.

2 серпня в 20:00 в ході нього у дерев'яні труни лягли три жінки. Через дві години 47-річна кореянка вибралася звідти. Вона поскаржилася, що їй важко дихати і дуже спекотно, а потім все-таки повернулася в труну, за порадою одного з учасників ритуалу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Також "Знай.uа" писав, в індійському місті Патіала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, яка сполохала всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані.