Ця страшна історія сталася в місті Гумі, розташованому в центральному регіоні Південної Кореї. 47-річна жінка намагаючись позбавитися від невезіння. Вона була впевнена, що ніч, проведена у труні все виправить.

Як повідомляють слідчі, померла жінка була послідовницею так званої "псевдорелігії", яка вирішує різні проблеми за допомогою нетрадиційних культових ритуалів.

Так сон в труні є частиною ритуального обряду, який знайомий жінки проводив у своєму будинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

2 серпня в 20:00 в ході нього у дерев'яні труни лягли три жінки. Через дві години 47-річна кореянка вибралася звідти. Вона поскаржилася, що їй важко дихати і дуже спекотно, а потім все-таки повернулася в труну, за порадою одного з учасників ритуалу.

"Вона вилізла з труни через 2 години. Скаржилася, що не може дихати. Її переконали подолати почуття дискомфорту і добути ритуал до кінця", — кажуть подруги.

Труну відкрили тільки на наступний ранок. Дві жінки, що залишилися в живих виявили, що їх подруга померла. Судмедексперти з'ясували, що жінка померла близько 06:30 ранку 3 серпня.

За версією правоохоронців, вона могла померти від зневоднення або теплового удару, опинившись всередині повітронепроникної труни в спекотну ніч. На кришці немає отворів для дихання. Жінка могла впасти в глибокий сон або втратити свідомість через нестачу кисню.

“Можливо, жертва задихнулася, коли спала всередині повітронепроникного гробу. Розтин покаже точну причину смерті”, - зазначив представник поліції.

Поліція може пред'явити звинувачення двом іншим учасникам ритуалу. На думку правоохоронців, вони недбало поставилися до його проведення.

Нагадаємо, мужчина, який працює могильником впав у викопану для труни яму, зламав ногу і був серйозно поранений. Через дві години чоловік у віці 40 років був доставлений в Королівську лікарню Мельбурна на машині швидкої допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Також "Знай.uа" писав, в індійському місті Патіала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, яка сполохала всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані.