Жахлива історія сталася в Південній Кароліні (Америка). Це був звичайний вечір, господиня будинку, 30-річна Саванна Бразертон безтурботно пекла різдвяне печиво і готувалася до свята, як раптом почула сильний шум і ревіння, яке лунало на порозі її будинку.

Саванна не розгубилася, моментально подзвонила в поліцію, а потім побігла за рушницею. Вона була налаштована боротися за своє життя і за свою власність. Жінка схопила рушницю і зачаїлася быля дверей, вона була готова "зустрічати" зловмисника, якщо він увірветься в будинок. Про це повідомляє La Republica.

Тим часом на вулиці коївся повний жах і все це знімала камера відеоспостереження.

На ролику видно, як дивний худорлявий чоловік у обдертому і брудному одязі з відсутнім поглядом намагається виламати двері в чужому домі, але у знесиленої людини нічого не виходить.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вже через кілька ударів зомбі-грабіжник виключається, мабуть через свої потуги він отримав струс і пішов в нокаут. Хлопець у дивній позі звалився на поруччя ганку. Голова і руки чоловіка мляво звисали з одного боку, поки ноги залишилися стояти на ганку з іншого боку.

На відео чоловік намагається проникнути всередину, але його поведінка викликає багато питань.

До того ж невідомо, що з хлопцем сталося до цього. Можливо, він намагався врятуватися? Або ж перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Поведінка і зовнішність хлопця нагадує більше зомбі з "Ходячих мерців".

По прибуттю копів хлопця вже не виявилося на ґанку. Жінку заспокоїли і переконалися, що з нею все в порядку.

А дивного зомбі-грабіжника виявили в найближчій канаві, хлопець практично не подавав ознак життя, його терміново відвезли в лікарню. Ніяких арештів проведено не було. Мабуть, як тільки хлопець прийде в себе, правоохоронцям належить з'ясувати, хто він і що з ним сталося.

Нагадаємо, шахраї вішають на дверну ручку або на колесо машини навісний замок. До нього додається записка для жертви з номером телефону і вартістю ключа.

Як повідомляв портал "Знай.uа", аферисти придумали нову схему заробітку на довірливих іноземцях.

Також "Знай.uа" писав, хлопець придумав ідеальний лайфхак для студентів і школярів.