В Америці, штаті Флорида над озером Очикоби розбився невеликий двомоторний літак Piper PA-23-250. Пасажирам вижити не вдалося.

Відомо, що літак вилетів з міжнародного аеропорту Тампа і впав в озеро Окічобі. Співробітники екстрених служб витягли з фюзеляжу літака п'ять тел.

Правоохоронні органи організували розслідування за фактом події. На даний момент невідомі можливі причини раптового краху.

Телеканал WFLA з посиланням на Федеральне агентство цивільної авіації США повідомив, що двомоторний літак Piper впав в озеро близько 15:30 за місцевим часом. Він прямував рейсом з міжнародного аеропорту Тампа в місто Пахоке.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В офісі шерифа підтвердили інформацію про кількість жертв.

"Представники морського підрозділу офісу шерифа Палм-Біч і співробітники пожежної служби округу Палм-Біч витягли п'ять осіб з фюзеляжу літака. Всі вони загинули", - сказано в заяві шерифа.

Раніше повідомлялося, що В Іспанії розбився легкий літак, рятувальники заявляють про дві жертви.

Дві людини стали жертвами падіння легкого літака в ста кілометрах від Мадрида.

Рятувальники регіону Кастілья і Леон повідомляють, що два загиблих були пасажирами літака, який вилітав з місцевого аеродрому.

Аварійні служби попередив свідок, який зауважив, що падає з неба літаків.

Причину аварії розслідують.

Нагадаємо, в 100 кілометрах від столиці розбився літак: в страшній катастрофі, не вижив ніхто. Рятувальні служби попередив випадковий свідок.

Як повідомляв Знай. ua, російський військовий літак зазнав аварії. Мить розбився під час тренувального польоту, але пілот зумів катапультуватися.

Знай. ua писав, що пасажирський літак врізався в хмарочос, багато жертв. Літак врізався в квартиру між 16-м і 17-м поверхами.