Жахлива трагедія на Міжнародний жіночий день сколихнула Харківщину. Син випадково підірвав матір гранатою під час гучного святкового застілля. Внаслідок інциденту жінку забрали до реанімації. Про інцидент повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

8 березня син разом із мамою відзначали свято і вживали алкоголь. Під час застілля нетверезий чоловік вирішив показати матері гранату, проте через необережне поводження боєприпас впав на підлогу. Трапився вибух, внаслідок якого травмувалися і матір, і син.

"В результаті події в обох з осколковими пораненнями доставили в лікарню. Мати перебуває у важкому стані в реанімації, стан її сина стабільний", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили поліцейські, постраждалій 46 років, а її 26-річний син раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі й за вчинення хуліганських дій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На місці події фахівці вилучили фрагменти гранати "Ф-1". Місце придбання та мету зберігання боєприпасів поки що встановлюються.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) з позначкою "нещасний випадок".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Херсонщині школа мало не злетіла у повітря: бойові гранати продають, немов цукерки. Інцидент стався в звичайній середньостатистичній школі на Херсонцине.

На Херсонщині в Олешковском районі села Великі Копані семикласник загальноосвітньої школи захопив на уроки бойову гранату "Ф-1". Вчителі тут же вилучили гранату і викликали поліцію.

Як повідомляв Знай. ua, небо окупованого Донецька розірвав потужний вибух, є жертви. Стався вибух побутового газу, в результаті чого постраждав чоловік 1974 року народження.

Також портал Знай. ua писав, що в Харкові на першокласника написали 8 заяв в поліцію. Конфлікти в першому "А" відбуваються майже щодня.