Співробітники спецслужби проявили себе на повну, вправно і професійно затримали організатора злочину. Інцидент мав місце у Херсонській області. Співробітники Служби безпеки України попередили вбивство фермера і затримали організатора злочину. Про це повідомили в прес-центрі спецслужби.

Оперативникам вдалось з'ясувати, що один із членів організованого угруповання з Запоріжжя підшукував виконавців замовного вбивства в кримінальному середовищі Кіровоградської області. Організатор планував викрасти фермера з метою вимагання 100 тисяч доларів. Після отримання всієї суми підприємця збиралися вбити.

Під час операції співробітники служби безпеки імітували викрадення підприємця, а потім затримали замовника і виконавця злочину після передачі частини "гонорару" в розмірі 40 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого були встановлені всі учасники організованого угруповання. Затриманому замовнику повідомили про підозру у скоєнні злочину за статтею "вимагання". Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, харківський чиновник був завербований ФСБ: СБУ розкрила цікаві факти.

Винуватця міськради працівники спецслужб затримали напередодні в Харкові.

Слідували мають дані, що ще в 2017 році на території РФ Хмельницького завербував полковник ФСБ Олександр Ушаковый, з яким він був знайомий ще раніше, в 2016 році, коли їздив в Кабардино-Балкарії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", втікачка з "ДНР" зробила несподівану заяву: я вам не "Вітерець". Терористка всіляко відмовлялася від співпраці з СБУ та намагалася переконати у відсутності комп'ютера.

З'явилося відео з "ДНР", на якому бойовики спростовують інформацію про втечу терористки Маргарити Пономаренко (Торосян) з тимчасово окупованого Донецька.

Також "Знай.ua" писав про те, що Українського воїна під дулами автоматів змусили дати інтерв'ю в Донецьку: ми не хотіли, це був наказ.