Через негоду у Львові стався вельми тривожний інцидент. Так, на одній з вулиць сильний вітер зірвав дах з житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Львівської міської ради.

"Вночі в неділю, 10 березня, через пориви шквального вітру в двоповерховому будинку на вулиці Рибній, 5 зірвало дах", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При цьому було пошкоджено дахи на двох сусідніх будинках, а також припаркований поруч автомобіль. Ніхто з людей не постраждав. Впали елементи даху, комунальні служби приберуть. Будинок накриють тимчасовим покриттям.

Варто нагадати, що рятувальники попередили українців про майбутню негоду, яка буде не тільки неприємною, але і місцями небезпечною для життя - тому в ці дні краще поберегти себе і залишатися вдома.

Отже, природний катаклізм прийде в Україну 10 березня, він проявиться у вигляді сильних поривів ураганного вітру. Згідно з повідомленнями синоптиків і рятувальників разом, в країні оголошено другий, "помаранчевий" рівень небезпеки. Крім поривів вітру в деяких районах Карпатського високогір'я очікується підвищення сніголавинної небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перші дні весни принесуть в Україну похолодання й опади. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко. Діденко зазначила, що календарна весна розпочнеться 1 березня, а ось астрономічна – тільки 20-21 березня. Метеорологічна весна приходить тільки тоді, коли середня добова температура переходить відмітку в 0 градусів.

Нагадаємо, Львів накриє руйнівна стихія: знесе голови.

Як повідомляв Знай.uа у Херсонській області з'явиться перший український плавучий космодром.

Знай.uа писав, смертоносна стихія обрушилася на країну: багато загиблих і поранених.

Дивіться відео по темі: