Сьогодні, 10 березня, близько сьомої ранку недалеко від міста Новояворівськ Львівської області загорілося сміттєзвалище.

Про прикру пригоду повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Вогнеборці, що прибули на виклик, визначили, що площа горіння сміття становить близько гектара. Цілий день пожежники намагаються загасити полум’я, але поки що безрезультатно, і на даний час триває гасіння пожежі.

У ДСНС наголошують, що процес ліквідації пожежі ускладнюється необхідністю підвозу води. Найближче джерело води знаходився на відстані близько 1 км.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До ліквідації пожежі вже залучили 22 людини особового складу і три одиниці спецтехніки.

Варто зазначити, що у травні 2016 року на сміттєзвалищі у селі Грибовичі на Львівщині під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє співробітників ДСНС і еколог.

Тоді полігон був закритий і припинив відвантажувати відходи. Після цього місто періодично завалює невивезене сміття, а по країні ловлять автомобілі, які везуть відходи зі Львова на полігони інших міст або скидають його просто в полях. Ситуація зі сміттям у Львові залишається критичною і досі невирішеною.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині в місті Маріуполь у свято весни стався вельми не "світлий" випадок. Відомо, що в місті загорівся житловий будинок, внаслідок чого постраждали двоє людей.

Наголошується, що До прибуття пожежників вогонь охопив покрівлю житлового будинку та сарай. В результаті пожежі постраждали двоє людей, яких госпіталізували в задовільному стані.

Нагадаємо, дитина згоріла заживо, поки мама була зайнята: жахлива трагедія шокувала Харківщину.

Як повідомляв Знай. ua, жахлива трагедія на Харківщині: поїзд перемолол українця на частини. Машиніст зробив все можливе, проте чоловік немов не чув поїзда.

Також портал Знай. ua писав, що під Одесою виявили обгорілий труп іноземця, зниклого два місяці тому. Поліція виявила у загиблого документи співробітника служби безпеки.