Вчора, 12 березня, троє чоловіків і три жінки влаштували собі розвагу на Західному кладовищі Одеси. У це несила повірили, люди стріляли по могилах.

В одного із злочинців при собі був предмет, схожий на пістолет.

В Одесі поліція затримала на кладовищі шість чоловік, які влаштували стрілянину по могилам і крали квіти. Про це повідомляється на сторінці прес-служби патрульної поліції Одеської області в Facebook.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначається, що правоохоронці отримали дзвінок про стрілянину на кладовищі. Заявник повідомив, що невідомі розважалися на території кладовища, стріляючи по могилам з пістолета.

На місце жахливого інциденту негайно викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення обставин справи. На місці патрульні виявили автомобіль ВАЗ, в якому знаходилися три жінки і троє чоловіків. Патрульні виявили в багажнику автомобіля баламутів викрадені з могил живі квіти. Їх затримали. Для чого хуліганам викрадені живі квіти з кладовища - не вкладається у голову.

Також під час проведення поверхневої перевірки в одного із затриманих знайшли пістолет. Зброю вилучили на експертизу.

Нагадаємо, у Києві обстріляли Голосіївський суд: фото і подробиці. Вчора 12 березня, рано вранці невідомі зловмисники здійснили обстріл другого і третього поверхів Голосіївського районного суду Києва. Про прикрий інцидент повідомила "Судово-юридична газета".

Як повідомляв портал "Знай.uа": вбивцю українки в Єгипті засудили до вищої міри покарання. Злочинець пояснив, що наважився на напад з причини фінансових труднощів.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві схопили небезпечну банду таксистів: присипляли та обдирали до нитки.