Військовослужбовець просто на позиції підірвав себе і двох своїх товаришів по службі. Жахливий інцидент трапився у Донецькій області.

Внаслідок вибуху загинуло двоє українських військових і один був поранений. Про це повідомляє УНН з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Прикра пригода сталася на позиції в районі села Невельське в Ясинуватському районі.

Попередньо вдалось вияснити, що між двома військовослужбовцями трапився конфлікт. В результаті скандалу один з них підірвав ручну гранату. Коли саме сталась трагедія, не повідомляється.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Сварка між військовими відбувалася в бліндажі. В результаті вибуху сам підривник і військовий, з яким у нього виник конфлікт - загинули на місці від отриманих травм. Ще один військовий, який перебував у бліндажі, отримав поранення.

Наразі поліція проводить досудове розслідування за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Хотілося б більше контролю за тим, які психологи допомагають українським військовим і чи взагалі допомагають. Тому що на війні, як на війні... Тут у мирному житті люди не можуть себе опанувати, а коли перебувати у постійній психологічній напрузі, то і подавно.

Нагадаємо, українська армія могла б закінчити війну за лічені дні: названо головну умову. У березні 2019 року військові угруповання боєвиків "Л/ДНР" є небоєздатними, вони можуть тільки підтримувати видимість лінії фронту. Тим не менш, незважаючи на перевагу ЗСУ, Україна не може закінчити війну на Донбасі.

Про це заявив військовий експерт Юрій Кочевенко. Експерт оцінив панічну заяву засновника "ДНР" Олександра Ходаковського щодо переваги ЗСУ у військовій могутності.