Російська авіація завдала нищівного удару по табору біженців. Прикрий інцидент стався в районі Серакіб, що входить в зону деескалації в сирійському Ідлібі, погоджену між президентами Туреччини та Росії півроку тому.

Про це пише турецьке державне агентство Anadolu з посиланням на спостерігачів організації "Білі каски".

В результаті авіаудару загинули двоє і поранення отримали 19 мирних сирійців, більшість з яких діти, йдеться у повідомленні.

Джерела також підтвердили, що удар завдали по табору вимушених переселенців з району Кафер Амім в Серакібі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Scenes from the heavy shelling of rocket-propelled grenades carrying internationally banned incendiary phosphorus targeting #Altmana town southern #Idlib by the regime forces. #Syria

Geplaatst door Syria Civil Defence - The White Helmets op Dinsdag 12 maart 2019

"Винищувач-бомбардувальник Су-34 злетів з авіабази Хмеймім і наносив удари з півночі до четвертої години ранку", - йдеться у повідомленні спостерігачів.

Крім того, війська режиму Башара Асада та проіранські терористичні угруповання застосували заборонений міжнародними конвенціями білий фосфор в ході атаки в Ідлібі, заявили спостерігачі, опублікувавши відповідне відео.

Нагадаємо, у США випробували українську ракету: це тотальна перемога. На тестовому майданчику в Бріггс (штат Техас, США) приватне аерокосмічне підприємство Firefly Aerospace провело успішний тест двигуна першого ступеня космічної ракети Alpha. Варто відразу зазначити, що тест пройшов на ура, хоч і тривав цілих 60 секунд.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що на Донбасі військовий підірвав себе разом з побратимами. Військовослужбовець просто на позиції підірвав себе і двох своїх товаришів по службі. Жахливий інцидент трапився у Донецькій області. Сварка між військовими відбувалася в бліндажі. В результаті вибуху сам підривник і військовий, з яким у нього виник конфлікт - загинули на місці від отриманих травм. Ще один військовий, який перебував у бліндажі, отримав поранення.