Все частіше прості громадяни скаржаться на якість того чи іншого продукту, але зовсім інша ситуація, коли йдеться про ризик для життя. Моторошний інцидент стався з українцями, які замовили піцу в одному з популярних закладів Херсона.

Про це повідомляє "Типовий Херсон".

"Замовили піцу на винос під назвою "Парус" (фірмова піца). Прийшли додому а разом з дуже смачною піцою отримали порцію скла. Спочатку здалося що на зубах скрипить спеція, але на другому шматочку я натрапила на уламок", - пише жінка.

Також херсонка додала, що на її дзвінок адміністрація закладу відерагувала негайно та запропонувала кілька варіантів вирішення даної проблеми.

"Звичайно ж зателефонували і повідомили про проблему. Адміністратор запитала чи далеко нам їхати, чи ми можемо привезти назад піцу і доказ (осколок). Ми погодилися під'їхати так як живемо не далеко, надійшла пропозиція переробити піцу або гроші( вибрали другий варіант). Я звичайно все розумію, але це вважаю перебором, що якщо б цей шматочок з'їла дитина???? а навіть якщо не дитина, а хтось, то він приніс би шкоди моєму здоров'ю або членам моєї родини?", - додала постраждала.

У коментарях під постом жителі Херсона також повідомили, що неодноразово мали проблеми, відвідуючи даний заклад харчування. Комусь також попадалось скло в їжі, інші розчаровані подачею та порціями страв, а також обслуговуванням.

Нагадаємо, київський супермаркет вляпався в гучний скандал з зіпсованими продуктами харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua, один з користувачів мережі розповів кілька випадків того, як в супермаркеті ціна, яку стягували з нього на касі, відрізнялася від ціни, вказаної на ціннику, повідомляє Типовий Херсон.

Також Знай.ua писав про те, що до України завезли десятки тонн апельсин з огидними личинками.

Дивіться: Таргани, як приправа. Скандал у відомому столичному закладі харчування