Мешканець Ужгорода Олександр Нікітчук, під час ремонту в будинку батьків, знайшов таємний вхід до знаменитої колись візитівки Ужгорода – ресторану "Cкала", розташованого під землею на глибині 10 метрів.

Як виявилось, будинок знаходився прямо над рестораном.

Нікітчук знайшов у підлозі будинку невеликий колодязь, прикритий бляхою. Як з'ясувалось згодом – це і був вхід до ресторану.

Ужгородець був приголомшений своєю знахідкою, адже проща ресторану налічує понад 400 м. кв. Крім того, різноманітні ходи-печери створюють таємничу атмосферу підземного царства.

Місцеві журналісти та громадськість Ужгорода раділи тому факту, що вхід у ресторан таки знайшли.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читати також: Ужгородці вже святкують Новий рік (фото)

Як відомо, ресторан "Скала" має багаторічну історію. В кінці XIX століття це був "Королівський підвал", де зберігалось вино.

На початку 70-их років тут відкрили експериментальний ресторан, який набув широкої популярності серед мешканців Ужгорода. За неофіційною версією, саме указом Горбачова цей ресторан закрили, хоча в документах згадується про тріщини в печерах та підмивання грунтовими водами.

Як відомо, протяжність ресторану пів кілометра, він вже не працює понад 30 років.