Житель Херсона їхав з дружиною та її чотирирічним сином у власному авто. Раптово до нього хтось подзвонив.

Не бажаючи говорити при пасажирах, він прийнявся виганяти їх з машини.

Дитина це робити відмовилася, і тоді чоловік вирішив його провчити допомогою "ляща"

Від удару хлопчик вилетів з автомобіля. У нього діагностовано забій м'яких тканин голови і грудної клітини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Чоловік у розмові з поліцейськими не заперечував жорстоке поводження з дитиною. Йому повідомили, що матеріали внесено до ЄРДР.

Варто нагадати, що Жахлива трагедія сталася 17 березня, близько 17 годин. Лікарям швидкої медичної допомоги надіслали страшну звістку про інцидент. Вже на місці події, на вулиці Вербова обласного центру медики констатували смерть дитини у віці близько місяця. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Як вдалося з'ясувати поліцейським, смерть дитини настала внаслідок ножового поранення шиї, завдала 21-річна уродженка Запоріжжя, рідна мама дівчинки. в Результаті отриманих травм, несумісних з життям,дівчинка померла до приїзду швидкої.

За попередніми даними, жінка перебуває на психіатричному обліку.

Ще ми писали про те, що

У Кропивницькому в лікарні у дитячому інфекційному відділенні знаходяться шестеро дітей. Всі вони вихованці дошкільного закладу освіти № 31 "Берізка".

Про це повідомляє головне управління Державної служби України з питань якості харчових продуктів Кіровоградської області.

"Всі хворі відвідують ясельну групу ДНЗ № 31. В інфекційне відділення центральної міської лікарні вони були госпіталізовані 10 березня", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Росіяни ледь не розірвали дитини з-за Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мать-садистка 2 місяці "труїла" хворого сина власною кров'ю

Також Знай.ua" писав про те, що Статеве дозрівання: з 2 років: чоловік розповів про важке дитинство