У Кривому Розі сталося жахливе вбивство, мотиви якого не вкладаються в голові у розсудливої людини. Ніщо не є виправданням для того, щоб забрати людське життя, але на цей раз приводом для кривавої розправи стала... Любов до чистоти.

43-річний місцевий житель забив свою сожительнницу до смерті через те, що вона відмовилася прибирати квартиру. Чоловік впав у лють і завдав постраждалій п'ять ударів в обличчя і грудну клітину. Від цих ударів бідолашна жінка впала і втратила свідомість, так як вдарилася головою об стіну, але нелюда це не зупинило. Він продовжив бити ногами безпорадну жертву, поки та не померла. Травми, які отримала криворожанка від побоїв співмешканця, виявилися несумісними з життям.

Справа була передана на розгляд у Дзержинський райсуд міста. В ході процесу підсудний був визнаний повністю винним. Тепер вбивця сяде у в'язницю на 7 летпо статті 121 КК (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення або спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, раніше ми писали: вбивство власних дітей. Як розпізнати у матері монстра.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знай.ua писав: подробности вбивства столичного таксиста шокували українців.

Київські правоохоронці затримали чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у жорстокому вбивстві таксиста і надалі його спалення, про що стало відомо з повідомлення першого заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна на його сторінці в Facebook.

У повідомленні говориться, що розслідування почалося в середу, 20 березня, коли в Яготинському районі Київської області 73-річна жінка виявила обгорілий чоловічий труп, який лежав на узбіччі дороги: "21 березня в поліцію звернулася жінка, яка повідомила, що зник її чоловік, 1982 року народження, який працював водієм в службі таксі на власному авто Аudi A-5".

Як повідомляв портал "Знай.иа": в одній з київських квартир стався вибух, який забрав життя людини. Однак на ділі все виявилося ще складніше – з'ясувалося, що загиблий був громадянином країни-агресора і розшукувався за вбивство, яке скоїв на території нашої країни.

ТакожЗнай.иа" писав, що в садку Вишгорода Київської області стався кричущий випадок – вихователь знущалася і била маленьких дітей, що потрапило на камеру спостереження.