У середу, 27 березня, у Києві на території залізничної станції "Київ-Петрівка" на будівництві стався нещасний випадок, пов'язаний із обвалом будівлі.

Про це повідомляє Інформатор та публікує перші кадри з місця події.

У повідомленні йдеться, що в результаті обвалу постраждали троє людей, які на момент обвалу перебували в приміщенні.

Нещасний випадок стався близько 10:50.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце оперативно прибули екстрені служби — рятувальники, поліція, КАРС і швидка. За словами очевидців, дві травмовані жінки, їх екстрено госпіталізували до лікарні київські медики. Ще одна жінка відбулася легким переляком.

На Новоконстантиновской на двух женщин упали строительные плиты

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 27 maart 2019

Попередньо, раніше в цій будівлі знаходилася СТО. З недавнього часу тут проходять будівельні роботи. Як розповіли нашій групі, робітники збиралися побудувати другий поверх старих плитах. Точні деталі інциденту і відповідального за те, що трапилося встановить слідство.

Нагадаємо, у Індії завалилася будівля торгового центру, під завалами можуть перебувати близько сотні людей.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на місцеві джерела та публікують відео з місця події.

Наразі інформація про кількість жертв невідома, на місці працюють рятувальники.

Трагедія сталася у вівторок, 19 березня, її причини поки що невідомі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російські ЗМІ браво "відзвітували" про те, що робітники зібрали всі прогонові деталі залізничної частини Кримського моста.

Кримський міст
Кримський міст

Однак, радість тут недоречна, оскільки при будівництві цієї споруди було допущено низку порушень, які рано чи пізно приведуть до катастрофи.

Про це заявив ізраїльський інженер Елі Беленсон, проаналізувавши документи про хід будівництва кримського моста. Він також звернув увагу на те, що як тільки про виявлені порушення писали ЗМІ, інформація тут же зникала.

Також Знай.ua писав про те, що в Миколаєві стався контрольований вибух, яким здійснили демонтаж димохідної труби недіючої котельні.