Завали та багато тіл під ними - нова трагедія сколихнула російське місто. У місті Шахти (Ростовська область) вибух побутового газу рівняв дев'ятиповерхівку з землею.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"У зруйнованих квартирах проживали 12 осіб. З них сім врятовані, один загинув, доля чотирьох осіб встановлюється", - цитує ТАСС повідомлення прес-служби МНС Росії.

За даними відомства, загибла - жінка, яка перебувала в квартирі на дев'ятому поверсі. У цій же квартирі були дитина і чоловік, вони вціліли, ними займаються медики.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Доля жінки, яка була в сусідній квартирі, невідома. Поверхом нижче жило троє осіб. Що з ними, наразі невідомо. Рятувальники почали розюирати завали та шукати постаждалих.

П'ятьох людей з ще однієї постраждалої квартири на восьмому поверсі вдалося витягти живими.

Повідомлення про часткове обвалення будинку на вулиці Хабарова надійшло до МНС о 6:18 за московським часом.

За попередніми даними, причиною аварії називають вибух побутового газу. Він стався у квартирі на останньому дев'ятому поверсі.

В результаті були зруйновані чотири квартири на дев'ятому та поверхом нижче.

Нагадаємо, в переддень Нового року в російському місті Магнітогорську обвалилась багатоповерхівка, яка поховала під собою багато жителів. Загинуло щонайменше 40 людей.

Внаслідок вибуху обвалився цілий під'їзд.

А після того, поруч з нещасним будинком стався вибух у маршрутці.

Як повідомляв портал Знай.ua, в центрі Парижа в популярному кафе на вулиці Тревиз стався вибух. Загинуло щонайменше шість осіб, у тому числі двоє пожежників.

Також Знай.ua писав про те, що на Вінничині знашли тіла трьох людей у власному будинку. Українці, за попередньою версією поліцейських, отруїлися чадним газом.

Дивіться: Вибух у Магнітогорську. Під завалами знашли малюка, якому вдалося вижити