У четвер, 28 березня, стало відомо про те, що на одному із військових полігонів України прогримів потужний вибух.

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що НП сталася в селищі міського типу Гончарівське Чернігівської області.

Інцидент стався увечері в середу, 27 березня, - стало відомо, що на загальновійськовому полігоні пролунав вибух, в результаті якого був травмований один військовослужбовець.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Повідомляється, що невідомий вибуховий пристрій виявили двоє військовослужбовців, які оглядали територію. Один з них, порушивши правила безпеки, підняв, а потім викинув знайдений предмет, який і став причиною вибуху.

При цьому один військовий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Чоловікові надали медичну допомогу, зараз його життю нічого не загрожує. Другий військовослужбовець залишився неушкодженим.

За даним фактом призначено службове розслідування.

"Укотре наголошуємо: у разі виявлення невідомих вибухових предметів ні яв якому разі не торкайтеся його, не підкидуйте, не намагайтеся ліквідувати самостійно! Це небезпечно для вашого здоров’я та життя!", – зазначено в повідомленні військового командуванням.

Нагадаємо, 27 березня, близько 20.00 в Кропивницькому пролунало чотири вибухи, які чули жителі декількох районах міста. Про це повідомляє інформаційний портал Gречка.

вибух
вибух

Жителі мікрорайону Ковалівка повідомляють, що після вибухів почалася пожежа поблизу вулиці Київської. Як повідомили в прес-службі ГСЧС області, наразі інформація уточнюється.

Тим часом, в соцмережах городяни пишуть, що вибух стався на газовій заправці на вулиці Київській, поруч з якою знаходиться автостоянка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Херсонщині в Олешковском районі села Великі Копані семикласник загальноосвітньої школи захопив на уроки бойову гранату "Ф-1".

Також Знай.ua писав про те, що в Індії завалилася будівля торгового центру, під завалами можуть перебувати близько сотні людей.