У неділю, 31 березня, рано вранці на 80-му кілометрі траси "Київ — Харків" сталась страшна аварія. Рейсовий автобус зіткнувся з легковим Citroеnën.

Про це інформують "Факти".

За попередніми даними, в салоні автобуса перебувало близько двох десятків пасажирів. У легковику їхало три людини.

Як стало відомо, саме пасажирський автобус протаранив іномарку, яка їхала попереду. Обидва транспортні засоби рухалися у бік Києва.

ДТП на трасі Київ-Харків

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Зазначається, що видимість на автотрасі була поганою через густий туман. Від потужного удару Citroеnën викинуло на узбіччя.

За попередніми даними, водій та один з пасажирів загинули на місці, ще одного пасажира госпіталізували до лікарні міста Березань.

За непідтвердженими поки даними, всі постраждалі — громадяни Китаю. Також отримали травми деякі пасажири автобуса. Чотирьом пасажирам медики надали допомогу на місці, а одну пасажирку забрала "швидка".

Розпочато розслідування причин цієї страшної трагедії.

наслідки аварії

Нагадаємо, в Одесі сталась смертельна аварія. Автомобіль Opel скоїв наїзд на співробітників Нацгвардії. Один нацгвардієць загинув. Опубліковано моторошне відео з місця трагічної події.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у центрі Києва зіткнулись дві іномарки, в результаті чого одна машина влетіла в огорожу та знесла світлофор.

Також портал Знай.ua писав, що в україні посилять відповідальність для власників нерозмитнених авто. До того ж поліцейські розпочнуть "сафарі" на євробляхи, штрафів не уникнуть навіть власники тих машин, які просто стоять у гаражі. Пошук авто, що порушують митне законодавство, будуть проводити за даними митниці.