31 березня сталося загоряння сухої трави в Чернігівській області, село Серединка.

"Коли вогонь почав підходити до крайніх будівель, стурбовані мешканці викликали пожежників. У процесі гасіння пожежі виник конфлікт між власниками одного з будинків і пожежними", - розповідають очевидці.

В ході конфлікту зав'язалася бійка, яка переросла в побиття пожежників. Після бійки співробітників ДСНС доставили в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Про це повідомив Микола Чечоткін, глава Державної служби з надзвичайних ситуацій на своїй сторінці в Facebook.

Моєму обуренню немає меж, коли стаються випадки на кшталт цього. Учора, 31 березня, під час ліквідації пожежі сухої...

Geplaatst door Микола Чечоткін op Maandag 1 april 2019

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"...Двоє наших пожежників були цинічно побили якимись покидьками. Я не можу інакше назвати істоту, що сміє застосувати фізичну силу до людей, які ризикують своїм життям кожен день... Я шокований тим, що тепер не тільки з байдужістю громадян і вогнем нам доводиться боротися, але і з відкритою агресією. Наші рятувальники, а саме командир відділення і водій Олишевского пожежно-рятувального підрозділу отримали травми різного ступеня важкості каретою екстреної медичної допомоги були доставлені до лікарні..." - пише Чечоткін.

"Замість того, щоб допомогти пожежникам і швидше впоратися з вогнем, чоловіки висловили претензії, і словесний конфлікт переріс у бійку. Двоє пожежників отримали тілесні ушкодження та звернулися в медичну установу. Після надання допомоги обох відпустили на амбулаторне лікування", – повідомили співробітники поліції.

Правоохоронці встановили всіх учасників конфлікту. Очевидці повідомляють, що бійку затіяли самі палії. Вирішується питання про затримання винних осіб. Відкрито кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

В коментарях українці діляться своїм обуренням:
"На території майже кожної громади є подібні «живчики». З року в рік, від безкарності вони дозволяють собі все більше, у т. ч піднімати руки на людей працюють в умовах безпосереднього контакту...", "Тепер вже пожарых побили, так таке нині час, що пожарым і швидкої треба з охороною їздити", "Жлоби,які кожен рік тупо знищують природу, птахів і труять людей димом.Треба вводити штрафи,тільки так можна з цим поборотися"

Нагадаємо, що в Тернополі розбушувалася вогняна стихія.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що біля Азовського моря засікли російську військову техніку

Також, Знай.ua писав, що у Харкові неадекват розправився зі знайомим прямо посеред вулиці