У Миколаєві стався інцидент, який шокував навіть досвідчених копів. Вранці у вівторок, 2 квітня, на полігоні твердих відходів знайшли розчленований труп жінки. Передають "Новини N".

Як повідомляється, нижня частина тіла жінки - ноги і таз - лежали під сміттєвими завалами. Її знайшли працівники звалища і викликали поліцію.

Пізніше, 3 березня, копам вдалося знайти голову і одяг загиблої - вони були залишені у бочці на півострові Аляуди. Правоохоронці встановили особу жертви, яка виявилася 56-річною місцевою жителькою, що працювала у виші.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Копам вдалося оперативно знайти винуватця страшного злочину. Як виявилося, жінку вбив її 35-річний син після сварки. Він розчленував тіло, викинув ноги у сміттєвий бак, а голову і одяг помістив в бочку, яку викинув у річку.

На даний момент злочинець зізнався у вбивстві і над ним проводяться слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що суд в Московській області виніс вирок 26-річній співробітниці "Роснафти" Дарині Переверзевій. Її засудили до 16 років в колонії загального режиму за організацію вбивства власної сім'ї.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Московського обласного суду.

Дарина Переверзєва

Дівчину визнали винною в організації вбивства своєї матері, двох малолітніх братів і сестри. Крім того, суд стягнув з Переверзєвої дев'ять мільйонів рублів на користь потерпілих.

Виконавець злочину — її хлопець, він вже отримав довічний термін. Поки йшло слідство, Дарина більше двох років ховалася за кордоном.

Нагадаємо, у США правоохоронці затримали модель "Playboy" Келсі Тернер за підозрою у вбивстві її психолога Томаса Берчарда.

Раніше Знай.uа повідомляв, в українській столиці на автобусній зупинці по вулиці Миколи Гоголя кияни виявили бездиханне тіло чоловіки.

Також Знай.uа писав, у ніч на суботу, 30 березня, в селі Фонтанка під Одесою невідомі жорстоко вбили чоловіка власниці салонів антикваріату.