У місті Мелітопіль Запорізької області невідомий чоловік напав на 11-річну дівчинку. Пригода сталася у вівторок, 2 квітня в під'їзді будинку №2 на вул. Шмідта. Про це повідомляє прес-служби ГУНП Запорізької області.

Чоловік затиснув дівчинці рот рукою і кудись потягнув. Але дитина чинила активний опір. Вона вкусила нападника, вдарила ногою, кричала. Після цього злочинець вдарив дитину по голові. Крики почули сусіди, які вибігли в під'їзд.

Очевидці намагались наздогнати зловмисника, проте йому вдалося втекти в парк. В результаті нападу дитину доставили до лікарні з травмою голови.

Згідно з інформацією, на даний час правоохоронці встановлюють обставини і ведуть пошуки підозрюваного.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що на наступний день мати дівчинки поділилася в соціальній мережі фотографією, на якій зображений передбачуваний злочинець. Судячи з фото, чоловікові на вигляд не більше 19-20 років.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі 6-річна дівчинка впала в кому. Її доставили в місцеву лікарню з підозрою на менінгіт. Реаніматологи, які приїхали із Запоріжжя, діагноз "менінгіт" не підтвердили. Вони впевнені, що у дівчинки набряк мозку. У даний момент лікарі докладають усіх зусиль, щоб врятувати життя дівчинці.

Нагадаємо, що у Рівному жінка зарізала власну дочку. За попередніми даними, жінка перебуває на психіатричному обліку. У Рівному вона приїхала здобувати вищу освіту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у російському місті Ардон, що в Північній Осетії, місцевий депутат напав на вчительку прямо на очах у переляканих учнів і жорстоко побив педагога. Причиною конфлікту стало зникнення в однієї з учениць 70 рублів.

Також портал Знай.иа писав, що у Запорізькій області бійці ДСНС витягли з ліфта семимісячну дитину. Інцидент стався ще 22 березня в місті Енергодар, де через вимкнення світла в одній із багатоповерхівок міста, застрягли люди.