В київському супермаркеті Сільпо сталося жахливе вбивство, яке потрапило на камери спостереження, і, поширившись по мережі, шокувало столицю. Вбивство сталося в ТЦ "Полярний" на вулиці Калнишевського, 2.

агресивного покупця ніхто не зупинив

У поліції розповіли, що сварка відбулася біля відділу, де виробляють піцу - посварилися два хлопці. Ситуація загострювалася, врешті один із них вдарив опонента в голову.

Прес-офіцер Оболонського райвідділу поліції в коментарі виданню зазначила, що постраждалий помер не в супермаркеті, а місцем проживання. Він проживав неподалік. Жертвою виявився уродженець Сумської області 1986 р. р. Зараз агресивного чоловіка шукають, поліція вилучила відео з камер спостереження.

Судячи з відео, нападник був у капюшоні і кепці, жилетка з товстими білими шнурками на капюшоні.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Києві підірвали авто офіцера спецслужб - поліція заявила про замах, дикі подробиці в нашому недавньому матеріалі.

Крім того, портал Знай.uа писав - що сталося за хвилину до непоправного - на зірку серіалів упав самогубець.

Також в одному з супермаркетів кияни отоварювалися разом з трупом охоронця - шокуюче відео зняли камери спостереження.

Труп охоронця знайшли молоді хлопці, які працюють в супермаркеті. За словами свідків, вони не знали, як йому надати допомогу. Саме тому вони звернулися до іншого співробітника магазину.

Також ми писали, що у Харкові стався прецедент "сімейного канібалізму" - батька з сином звинувачують у тому, що вони обгризли особа поліцейського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Новгородський обласний суд виніс рішення по кримінальній справі стосовно жителя Валдая Дмитра Скіпка. Поета, який в 2016 році номінувалася на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, скоєному з особливою жорстокістю.