У Гостомелі під Києвом частина дитячого майданчика у дворі житлового будинку провалилася під землю.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Місцеві жителі вже встигли розповісти, що зовсім нещодавно на тому ж місці працювали співробітники комунальних служб.

"Кажуть, що поруч нещодавно працювали комунальники. На щастя, ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

У Гостомелі частина дитячого майданчика пішла під землю. Кажуть, що поруч нещодавно працювали комунальники. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 5 april 2019

Варто нагадати, що на Тернопільщині у місті Чортків під час робіт земля обвалилася і люди побачили дещо несподіване. Комунальники під землею знайшли спальню з двома ліжками. Працівники виявили знахідку, коли міняли водопровідну трубу, за кілька метрів від житлового будинка у центрі Чорткова.

Як відзначають фахівці, спорудити її могли ще в ХІХ столітті. А от хто спав на двох залізних ліжках на глибині майже чотирьох метрів - поки що залишається загадкою. У проваллі можна побачити два ліжка. Вони стоять паралельно у невеликій кімнаті.

Нагадаємо, через масову повінь вздовж траси Суми- Київ утворилось справжнє провалля. Прірва глибиною близько півтора метра тягнеться понад кілометр. Відео, на якому показано, як розмило дорогу, відзняли кориcтувачі соцмереж.

Як повідомляв "Знай.ua", старовинні катакомби, які рятували вінничан від розбійників, несли загрозу жителям 20 століття. У різні часи під землею опинилися будинок, дерево, вантажівка та навіть цілий парадний стрій кубанських козаків. Проблему з провалами вирішували єдиним способом: засипали та заливали бетоном. Але фрагменти ходів і досі "вилазять" на поверхню.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти Путіна знищили всю інфраструктуру Донецька і призвели до нищівного краху економіку міста, яке до війни було процвітаючим "мільйонником".

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський