На звалищі в місті Самбір Львівської області засипало сміттям трьох людей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що один із постраждалих загинув від отриманих травм. Також у місцевому управлінні Нацполіції розповіли, що сам інцидент стався пізно ввечері.

Силовикам вже вдалося з'ясувати, що троє чоловіків із закарпатської області копали яму у пошуках дорогоцінних металів, проте раптом їх засипало величезною кількістю сміттям.

сміттєзвалище

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Двоє з них після того, як самостійно вибралися, почали розкопувати третього. Однак витягли його з-під сміття вже без ознак життя. Загиблим виявився 45-річний житель Закарпаття. Його тіло направили на експертизу", - сказано в повідомленні.

Варто нагадати, що за вивезення сміття в Україні встановлені різні тарифи, і різниця між сумами не може бути досить великою. Влада на місцях може змінювати ціни, якщо, наприклад, сміття сортується і переробляється, а не просто везеться на звалище.

Як кажуть експерти, всі норми в документах носять суто добровільний характер. Так, у постанові уряду від 27 березня ніяких зобов'язань сортувати сміття немає.

сміття

Нагадаємо, влада в Україні завжди купається в розкоші, а звичайним людям дістаються лише крихти, і то, якщо дістаються. Українці в соціальних мережах поділилися фотографіями, які показують, що бідність і багатство йдуть завжди поруч.

Як повідомляв "Знай.ua", майже дев'яти мільйонів людей щорічно помирають від забруднення повітря. До такого сумного висновку дійшли дослідники з Всесвітньої організації охорони здоров'я. Порівнявши статистику смертності по курінню і поганої екології, експерти встановили, що куріння забирає на 1,5 мільйона життів менше, ніж забруднення.

Також "Знай.ua" писав, що команда вчених Descartes Labs склала карту світу, яка відображає найбільш забруднені куточки нашої планети. На ній нитками і плямами зображені викиди діоксиду азоту – газу, який утворюється в процесі згорання. Ці викиди – одна з головних проблем нинішньої екологічної обстановки в різних містах світу.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський