Уфологи і конспірологи активно шукають прибульців і небачену загрозу з космосу. Напад гуманоїдів з Нібіру чекають вже не один рік.

Однак, як виявилося, погрожують нам аж ніяк не інопланетяни, ми самі собі загроза. Більше того, ми навіть загроза для космосу. Адже людина почала смітити не тільки у себе на Землі, але й далеко за її межами.

Як заявили вчені на орбіті Землі літає близько 700 тисяч об'єктів космічного сміття. Поки вчені думають, як вирішити цю проблему, орбітальне звалище над головами жителів планети продовжує зростати.

Космічне сміття - це сміття, залишене на орбіті в результаті діяльності людини. Його кількість збільшувалася на низькій навколоземній орбіті більше 70 років. Сміття вже вважається величезною проблемою, яка заважає людству проводити випробування на навколоземній орбіті.

І якщо НЛО і захочуть зв'язатися з людством, то тільки для того, щоб покарати за забруднення всесвіту.

Космічним сміттям може бути відпрацьовані ступені ракет, і відпрацьовані супутники, уламки, що залишилися від випадкових зіткнень.

Вважається, що якщо ми не вживемо заходів, то через декілька десятиліть про освоєння космосу взагалі можна забути - буде настільки засмічена орбіта.

Розмір космічного сміття може доходити до декількох метрів, але найчастіше це дрібні частинки, такі як металева стружка та фарба. Незважаючи на свої невеликі розміри, такі уламки часто рухаються зі швидкістю понад 27 000 км/ч – достатньо швидко, щоб завдати значної шкоди космічним кораблям. Попадання навіть краплі фарби на такій швидкості може прострілити скафандр наскрізь.

Супутники, ракети і космічні станції, а також астронавти виходять у відкритий космос, щоб впоратися зі зростаючими ушкодженнями, викликаними зіткненнями з цими частками.

Витрати на прибирання космічного сміття будуть величезними. І неважливо, передбачається притягувати сміття за допомогою космічного гарпуна, величезною надміцною сіткою або збивати його лазерами. У будь-якому випадку буде потрібно неймовірна кількість грошей, і це лише посилює проблему. Помилка буде коштувати нам дуже дорого у буквальному сенсі.

Згодом ми просто опинимося замкненими на Землі. Якщо ми так і не знайдемо надійного способу позбавитися від космічного сміття. Запуски супутників і ракет будуть неможливі без аварій при зіткненні зі сміттям на орбіті. І ще невідомо, скільки з нього згодом згорить в атмосфері, а скільки впаде нам на голови.

Нагадаємо, команда вчених Descartes Labs склала карту світу, яка відображає найбільш забруднені куточки нашої планети. Отримані результати шокували фахівців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мисливець за аномальним знайшов НЛО в прямому ефірі.

Також "Знай.uа" писав, марсохід NASA надіслав фото останків загиблої цивілізації.